Ajuntament de Massanassa::Galeria empresarial de la Província de València

L’Ajuntament de Massanassa ha posat en marxa la galeria empresarial de Massanassa amb la col·laboració amb Divalterra, el que permet oferir un servei web amb moltes característiques que poden resultar interessant per a les empreses local i sense cap cost per als negocis de Massanassa, ja que es tracta d’una ferramenta gratuïta que posa a la nostra disposició Divalterra.

 

Beneficis d’incorporar-se a la galeria empresarial

 

  • Presència digital en els buscador com a conseqüència del bon posicionament de la web http://galeriaempresarial.es/es que recopila els comerços i empreses de tota la Comunitat Valenciana.

  • Creació d’una pàgina personalitzable per la pròpia empresa o comerç totalment gratuïta. Exemple: http://massanassa.galeriaempresarial.es/es/comercios/view/test1

  • Possibilitat d’enllaçar les xarxes socials i web pròpies per a derivar a les persones a mitjans propis.

  • Incorporació al butlletí d’informació municipal per a empreses que es posarà en marxa en els pròxims mesos per a rebre informació al seu correu sobre ajudes, subvencions, projectes i formació.

     

Com me puc incorporar a la galeria empresarial?

 

Per a facilitar la recollida de dades, s’ha creat un formulari amb la informació bàsica per a realitzar l’alta a la plataforma. Aquest formulari el trobareu a Formulari d'inscripció

El document podrà ser enviat a travès del correu electrònic aedl@massanassa.es o emplenar-se presencialment en l’Agència de Desenvolupament Local (Carrer Major, 15) sempre amb cita prèvia cridant al 961251533.

 

El document haurà de ser signat i es recomana adjuntar material gràfic per a una millor identificació del negoci amb:

 

- 2 fotografies del local.

- 1 imatge del logo, en cas d’haver-ne.

 

Per a resoldre qualsevol dubte, podeu cridar al 961251533 o enviar un email a aedl@massanassa.es